Úžasná mysl a vědomí novorozeného dítěte

Jsou si novorozenci vědomi sami sebe? Jsou stejně citliví jako my? Jak vyspělé mají smysly? Jak vyspělou mají nervovou soustavu a mozek? Jakou mají paměť a jak se učí? Mohou si pamatovat vlastní porod? Můžeme my mít v sobě uloženou vzpomínku na naše vlastní zrození? Ovlivňují nás zážitky z období [...]

Jaroslav Dušek

Kosmický mudrlant, improvizující génius, nadšený hudebník – perkusista, nezaškatulkovatelný zpěvák, originální tanečník, filmový herec, scénárista, režisér a pedagog, mim, postpopulární, televizní bavič, mistr převleků a masek, slovní ekvilibrista, moderátor, polyhistor a bosonohý fešák. Téma: Právo na nedokonalost

Škola života

Beseda v rámci konference o různých přístupech ve výchově a vzdělávání: Humánní pedagogika, Škola akademika M.P. Ščetinina, Intuitivní pedagogika, Play Wisely®, Montessori pedagogika, Waldorfská škola, Rodinné školy, fenomenologická výuka, kraniosakrální biodynamika aj.

Naomi Aldort

Respektovaná americká rodinná poradkyně a autorka knihy Vychováváme děti a rosteme s nimi, vám bude povídat o tom, jak vychovávat zodpovědné děti, neautoritativním způsobem.

Tom Hodgkinson

Autor knih Líný rodič, Jak být líný a Jak být volný, spoluautor známeho britského, alternativního internetového časopisu The Idler – Lenoch, přijede a osobně se s vámi na konferenci Aktivní rodičovství podělí o to jak být líným rodičem.

Petra Steinerová

porodní asistentka, dula, se věnuje ženám a jejich rodinám, netěhotným, těhotným, rodícím i pečujícím o děti. Již devátým rokem se pohybuje v porodnictví a prvotním impulsem k této činnosti bylo přispět k tomu, aby nevznikala porodní traumata žen a dětí.

Patrik Bálint

slovenský regresní terapeut, bude na konferenci mluvit o mužském světě během těhotenství, porodu a rodičovství.

Helena Máslová

psychogynekoložka, bude mluvit o proměně života současné ženy, jaké jsou jeho výhody a úskalí.

Duly ČAD

Vlasta Jirásková a Majka Staňková vám představí práci duly v těhotenství, při porodu a později, její přínos pro matku, otce, děťátko a celou rodinu, to vše v rámci oslav 10.tého výročí ČADu.

Lucie Suchá Groverová

Autorka knihy Aby porod nebolel, publicistka, lektorka sebepoznávacích workshopů zaměřených především na témata těhotenství a porodu, propagátorka návratu přirozeného a důstojného příchodu lidské bytosti na svět a návratu zdravého rodinného života, výtvarnice, básnířka, máma pěti dětí.

Ilustrace květinyIlustrace květinyIlustrace květiny